Felirat hozzáadása |
Elkészítése: a felhevített olajra rádobom a lereszelt fokhagymát és a szeletekre vágott kelkáposztát. Megdinsztelem , rászórom a pirospaprikát és felöntöm vízzel. Ízesítem köménnyel, borssal, vegetával és a majoránnával. Amikor félig megpuhult a kelkáposzta bele teszem a megtisztított, kockára vágott burgonyát és készre főzöm a főzeléket. Ha nem elég sűrű, törjünk össze pár darab burgonyát a főzelékből és sűrítsük azzal. Feltétnek csevap húsból készült gombócokat adtam.
ez is nyami, leszámítva major annát :P
VálaszTörlésNagyon guszta, így ilyen módszerrel fogom legközelebb főzni, mert úgy látom sokkal sűrűbb mint amilyen az enyém szokott lenni!
VálaszTörlésakkor ebből kérek, velem lehet alkudni, még 10 napig össze lesz varrva a kezem...
VálaszTörlésNagyon jól hangzik.:)
VálaszTörlésNyámi, főzelék, amit én nagyon szeretek ;))
VálaszTörlésAhogy a régi versike is mondja, "kis malackám jöszte ,jöszte, itt a finom kelkápjöszte" mellesleg a kedvenc főzelékem és sokszor csinálok itthon is magamnak, mert a család nem igazán szereti, de én,.....
VálaszTörléscatyst...ne máá, kelkáposztához jár a majoránna)))
VálaszTörlésÉva...én így szoktam besűríteni
VálaszTörlésVCS...fényposttal nem lehet küldeni)))
VálaszTörlésKati...finom volt)))
VálaszTörlésPanna...én is nagyon szeretem)))
VálaszTörlésNeduddgi...nálunk szeretve van))
VálaszTörlésnálam csak az őrült kömény jár hozzá :PP
VálaszTörlés