Elkészítése: felaprítjuk a megtisztított zöldségeket,befűszerezzük és kiolajozott tepsibe tesszük őket. A zöldségágy tetejére helyezzük a szintén befűszerezett combokat és kb. fél dl vizet öntünk alá. Lealufóliázzuk és 180 fokos sütőben 30 percig sütjük a zöldséges csirkét, majd levesszük a fóliát és megprítjuk a combokat. Nagyon finom, könnyű nyári ebéd.
A zöldségek felaprítva.
Befűszerezett combok a zöldségágyon.
A készre sült zöldséges csirke.
Hmmm, de jó kis könnyű nyári étel:-)))
VálaszTörlésmondtam már, hogy befizetnék hozzád? :))))))
VálaszTörlésÉs azok a disznó, ill. csirke felső combok, büntetésből, fagyoskodjanak még benn a mélyhűtőben na, most jól megaszontan nekik, ugye, Málna? Ja egyébként ez a kaja mennyei lehet, uhhogy én is meg fogok büntetni így néhány combot, de lehet, hogy én a felső combokat is belehelyezem, persze csak ha nem baj, vagy ezzel nem szegek meg valami nagy törvényszerüséget.
VálaszTörlésMaradok továbbra is 10-telettel NEDUDDGI
Ez aztán nagyon finom és guszta tál!
VálaszTörlésEz nagyon jó! Szeretem az ilyen finomságokat, csak összerakja az ember, bedobja a sütőbe és már kész is egy fogás. Megkóstolva pedig ízorgia! :D
VálaszTörlésFú, ez nagyon guszta. Össze is futott a nyál a számban :)) Kérlek nézz be hozzám, meglepivel várlak :))
VálaszTörlésNagyon guszta!
VálaszTörlésgesztenye...hamar elfogyott
VálaszTörléscatyst...küldöm a bankszámlaszámomat)))
VálaszTörlésNeduddgi...nem disznó, csirke)))
VálaszTörlésÉva...finom és könnyű
VálaszTörlésPetra...hamar megsül, semmi gond vele
VálaszTörlésPanna...köszönöm, hogy gondoltál rám
VálaszTörlésHelga...köszönöm)))
VálaszTörlés