2011. július 18., hétfő

Nyári zöldséges csirke


Hozzávalók: mindenféle zöldség, ami hümmedezik otthon a hűtőszekrényben, 8 db alsó comb, 2 evőkanál szőlőmagolaj, grill fűszerkeverék

Elkészítése: felaprítjuk a megtisztított zöldségeket,befűszerezzük és kiolajozott tepsibe tesszük őket. A zöldségágy tetejére helyezzük a szintén befűszerezett combokat és kb. fél dl vizet öntünk alá. Lealufóliázzuk és 180 fokos sütőben 30 percig sütjük a zöldséges csirkét, majd levesszük a fóliát és megprítjuk a combokat. Nagyon finom, könnyű nyári ebéd.

A zöldségek felaprítva.

Befűszerezett combok a zöldségágyon.

A készre sült zöldséges csirke.


14 megjegyzés:

  1. Hmmm, de jó kis könnyű nyári étel:-)))

    VálaszTörlés
  2. mondtam már, hogy befizetnék hozzád? :))))))

    VálaszTörlés
  3. És azok a disznó, ill. csirke felső combok, büntetésből, fagyoskodjanak még benn a mélyhűtőben na, most jól megaszontan nekik, ugye, Málna? Ja egyébként ez a kaja mennyei lehet, uhhogy én is meg fogok büntetni így néhány combot, de lehet, hogy én a felső combokat is belehelyezem, persze csak ha nem baj, vagy ezzel nem szegek meg valami nagy törvényszerüséget.
    Maradok továbbra is 10-telettel NEDUDDGI

    VálaszTörlés
  4. Ez aztán nagyon finom és guszta tál!

    VálaszTörlés
  5. Ez nagyon jó! Szeretem az ilyen finomságokat, csak összerakja az ember, bedobja a sütőbe és már kész is egy fogás. Megkóstolva pedig ízorgia! :D

    VálaszTörlés
  6. Fú, ez nagyon guszta. Össze is futott a nyál a számban :)) Kérlek nézz be hozzám, meglepivel várlak :))

    VálaszTörlés
  7. catyst...küldöm a bankszámlaszámomat)))

    VálaszTörlés
  8. Petra...hamar megsül, semmi gond vele

    VálaszTörlés
  9. Panna...köszönöm, hogy gondoltál rám

    VálaszTörlés