Elkészítése: a céklát nyersen lereszeljük (lehet főzöttet is, ki hogyan szereti) és hozzá adjuk a tormát, valamint a snidlinget. A joghurt és a tejföl keverékét ízesítjük sóval, nyírfacukorral és a borssal, majd a céklára öntjük és alaposan összeforgatjuk, majd behűtjük. Húsok mellé nagyon finom, de magában is üdítő saláta ebben a hőségben.
2011. július 17., vasárnap
Joghurtos céklasaláta
Elkészítése: a céklát nyersen lereszeljük (lehet főzöttet is, ki hogyan szereti) és hozzá adjuk a tormát, valamint a snidlinget. A joghurt és a tejföl keverékét ízesítjük sóval, nyírfacukorral és a borssal, majd a céklára öntjük és alaposan összeforgatjuk, majd behűtjük. Húsok mellé nagyon finom, de magában is üdítő saláta ebben a hőségben.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Céklából jöhet bármennyi menyiségben, bárhogyan elkészítve....NAGY kedvencem!!!
VálaszTörlésNagyon jól néz ki ez a saláta :)
Nagyon szeretem a céklát, jó ötletet adtál. Ez a saláta ilyen melegben tökéletes. :)
VálaszTörlésValóban jó ilyenkor ez a saláta, jó ötletet adtál.
VálaszTörlésNagyon egészséges, imádom:-)
VálaszTörlésEzt a céklasaláta receptet még nem ismertem, de rögtön el is készítem, délig még lehűlik. Remélem tudok kiásni tormát, mert nagyon kemény a talaj.
VálaszTörlésKöszi a receptet.
De szép a színe.
VálaszTörlésOkki...én is imádom a céklát, minden formájában)))
VálaszTörlésPetra...hamar elfogyott)))
VálaszTörlésMrita...köretnek sültek mellé, de magában is finom
VálaszTörlésGesztenye...cékla jöhet minden mennyiségben)))
VálaszTörlésmarisz57...kiváncsi vagyok, hogy ízlett
VálaszTörlésKati...minden céklás izének szép, rózsaszín színe van))))
VálaszTörlés