2012. március 2., péntek

Málnás bonbon

...mert bonbont kapni jó))), köszönöm)))...
A csokit babámtól kaptam és a receptet is ő meséli el. Fényképezni viszont én nem tudok, a mentoromtól nyugodtan meg is gebedhetek.


12 megjegyzés:

  1. Látom megkóstoltad finom volt? Biztosan guszta az a krém is benne. Nem tudom miért mondod hogy nem tudsz fényképezni? Jó ez a képed is!

    VálaszTörlés
  2. ennek még állni kell kicsit, hogy a rózsaszín krém folyékony állagúvá váljon, úgy az igazi :))))
    (ha akarod, addig vigyázok rá helyetted, hogy el ne fogyjon :P)

    VálaszTörlés
  3. Látom azért párszor fejre állították szállítás közben, pedig direkt ráírtam, hogy ne tegyék. :):)

    A recept egyszerű. Csokiburkot kell készíteni, abba egy pici málnalekvárt tettem, majd tejszínes fehércsokival kitöltöttem a maradék helyet és lezártam. :):)
    Temperálni még mindig nem tudok normálisan, mert látom, már kicsapódott a kakóvaj rajta. :):) Mindegy, azért finom. :):)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. finom volt))), mert már másnapra nem volt egy darab sem))

      Törlés
  4. Aszongya Vizicsibe, hogy a recept 1*ű. Háááát, Neked biztos kedves Vizicsibe, de nekem tuti hogy nem, mer azt se tudom, hogy mi fán terem a csokiburok, aztán olyan kínai mondatokat suttogsz, hogy temperálás, juj kezdek félni :D. De ezek a kis golyeszok igen finomnak néznek ki, én is vigyáznék rá, bár kecskére káposztát??????
    Maradok 10-telettel NEDUDDGI :D

    VálaszTörlés
  5. Kedves Neduddgi, annyi csodálatos bonbon készítő van, hogy én igazán nem dicsekedhetek a tudományommal. Amikor Málnának megcsináltam ezeket a csokikat, olyan kis szépek voltak. :) Aztán mire célba ért, hát már nem annyira szépségesek, viszont megkóstoltam egyet és mondhatom nagyon jó:):):)

    VálaszTörlés
  6. Egyes Vízicsibék nagyon ügyesek !

    VálaszTörlés