...mert bonbont kapni jó))), köszönöm)))... A csokitbabámtól kaptam és a receptet is ő meséli el. Fényképezni viszont én nem tudok, a mentoromtól nyugodtan meg is gebedhetek.
ennek még állni kell kicsit, hogy a rózsaszín krém folyékony állagúvá váljon, úgy az igazi :)))) (ha akarod, addig vigyázok rá helyetted, hogy el ne fogyjon :P)
Látom azért párszor fejre állították szállítás közben, pedig direkt ráírtam, hogy ne tegyék. :):)
A recept egyszerű. Csokiburkot kell készíteni, abba egy pici málnalekvárt tettem, majd tejszínes fehércsokival kitöltöttem a maradék helyet és lezártam. :):) Temperálni még mindig nem tudok normálisan, mert látom, már kicsapódott a kakóvaj rajta. :):) Mindegy, azért finom. :):)
Aszongya Vizicsibe, hogy a recept 1*ű. Háááát, Neked biztos kedves Vizicsibe, de nekem tuti hogy nem, mer azt se tudom, hogy mi fán terem a csokiburok, aztán olyan kínai mondatokat suttogsz, hogy temperálás, juj kezdek félni :D. De ezek a kis golyeszok igen finomnak néznek ki, én is vigyáznék rá, bár kecskére káposztát?????? Maradok 10-telettel NEDUDDGI :D
Kedves Neduddgi, annyi csodálatos bonbon készítő van, hogy én igazán nem dicsekedhetek a tudományommal. Amikor Málnának megcsináltam ezeket a csokikat, olyan kis szépek voltak. :) Aztán mire célba ért, hát már nem annyira szépségesek, viszont megkóstoltam egyet és mondhatom nagyon jó:):):)
Látom megkóstoltad finom volt? Biztosan guszta az a krém is benne. Nem tudom miért mondod hogy nem tudsz fényképezni? Jó ez a képed is!
VálaszTörlésfinom volt)))
Törlésennek még állni kell kicsit, hogy a rózsaszín krém folyékony állagúvá váljon, úgy az igazi :))))
VálaszTörlés(ha akarod, addig vigyázok rá helyetted, hogy el ne fogyjon :P)
mán nem kell rá vigyázni)))
TörlésLátom azért párszor fejre állították szállítás közben, pedig direkt ráírtam, hogy ne tegyék. :):)
VálaszTörlésA recept egyszerű. Csokiburkot kell készíteni, abba egy pici málnalekvárt tettem, majd tejszínes fehércsokival kitöltöttem a maradék helyet és lezártam. :):)
Temperálni még mindig nem tudok normálisan, mert látom, már kicsapódott a kakóvaj rajta. :):) Mindegy, azért finom. :):)
finom volt))), mert már másnapra nem volt egy darab sem))
TörlésAszongya Vizicsibe, hogy a recept 1*ű. Háááát, Neked biztos kedves Vizicsibe, de nekem tuti hogy nem, mer azt se tudom, hogy mi fán terem a csokiburok, aztán olyan kínai mondatokat suttogsz, hogy temperálás, juj kezdek félni :D. De ezek a kis golyeszok igen finomnak néznek ki, én is vigyáznék rá, bár kecskére káposztát??????
VálaszTörlésMaradok 10-telettel NEDUDDGI :D
Kedves Neduddgi, annyi csodálatos bonbon készítő van, hogy én igazán nem dicsekedhetek a tudományommal. Amikor Málnának megcsináltam ezeket a csokikat, olyan kis szépek voltak. :) Aztán mire célba ért, hát már nem annyira szépségesek, viszont megkóstoltam egyet és mondhatom nagyon jó:):):)
VálaszTörlésEgyes Vízicsibék nagyon ügyesek !
VálaszTörlésegyesek nagyon)))
TörlésVauuu,ez fincsi lehetett!:)
VálaszTörlésaz volt, igen hamar elfogyot)))
Törlés