2012. március 8., csütörtök
Rántott békacomb
A békacombokat hagyományos módon bepanírozzuk és forró olajban kisütjük őket.
Málnáéknál ég a világ,
sütik már a rántott békát.
Zimmezumm, zimmezum,
rece-fice, bumm, bumm, bumm.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Ne haragudjál meg a kép szép de most nem szívesen mennék ebédre ! Írtózom a békától, ha csak rá is gondolok !
VálaszTörléspedig egyszer érdemes megkóstolni)))
TörlésVizicsibe későn futott neki csak a füle jutott zimmezumm zimmezum, recefice bumbumbum :):):):)
VálaszTörlésÉn nagyon szeretem a békacombikat rántva!
én is, citrommal , majonézzel)))
Törléskét reakcióm lenne egyszerre:
VálaszTörlésaz első, hogy jujj de rég ettem, s milyen finom. ismételnék bármikor.
a második: nálunk még javában hó borít mindent. bezeg máshol már megnőttek a békaporontyok?
fagyisztottak voltak)))
TörlésIde jöhet!
VálaszTörléshamar elfogyott)))
Törlésmég sose ettem, megkóstolnám :)))
VálaszTörlésnyah , legközelebb küldök nyersen, csak be kell majd paníroznod
TörlésAzon gondolkodom vajon meg merném-e kóstolni? :DDD
VálaszTörlésmeg, semmi szaga nincs, hal vagy víz vagy ilyesféle, a húsa pedig fehér
TörlésMost eszembe jutott,hogy 2 hete kb.20 bekät talältunk a tavunkban jegbe fagyva. Szegenyek:(
VálaszTörléselég hidegecske volt rájuk, nem bírták(((
Törlés