2012. március 8., csütörtök

Rántott békacomb


A békacombokat  hagyományos módon bepanírozzuk és forró olajban kisütjük őket.

Málnáéknál ég a világ,
sütik már a rántott békát.
Zimmezumm, zimmezum,
rece-fice, bumm, bumm, bumm.


14 megjegyzés:

  1. Ne haragudjál meg a kép szép de most nem szívesen mennék ebédre ! Írtózom a békától, ha csak rá is gondolok !

    VálaszTörlés
  2. Vizicsibe későn futott neki csak a füle jutott zimmezumm zimmezum, recefice bumbumbum :):):):)
    Én nagyon szeretem a békacombikat rántva!

    VálaszTörlés
  3. két reakcióm lenne egyszerre:

    az első, hogy jujj de rég ettem, s milyen finom. ismételnék bármikor.

    a második: nálunk még javában hó borít mindent. bezeg máshol már megnőttek a békaporontyok?

    VálaszTörlés
  4. még sose ettem, megkóstolnám :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nyah , legközelebb küldök nyersen, csak be kell majd paníroznod

      Törlés
  5. Azon gondolkodom vajon meg merném-e kóstolni? :DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. meg, semmi szaga nincs, hal vagy víz vagy ilyesféle, a húsa pedig fehér

      Törlés
  6. Most eszembe jutott,hogy 2 hete kb.20 bekät talältunk a tavunkban jegbe fagyva. Szegenyek:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. elég hidegecske volt rájuk, nem bírták(((

      Törlés