Elkészítése: a hozzávalókat egy tálban összekeverjük és bele helyezzük a csirkemelleket, majd lefedjük a tálat és betesszük a hűtőbe. 2-3 órán keresztül hagyjuk a húst a pácban állni. Aztán jénaiba helyezzük a melleket és 180 fokos sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük őket. Én nem szoktam a husokat ebben az esetben ropogósra sütni, mert az a tapasztalatom, hogy a pác ellenére kiszáradnak, így viszont szaftosak, mázasak, kellőképp ragacsosak lesznek. (ezt a pác-keveréket grillezett húsokhoz is ajánlom)
A hozzávalók.
Mellek a pácban.
nagyon guszta, és nem is macerás :)))))
VálaszTörlésnagyon csípős? köretet mit adtál hozzá?
catyst...enyhén csípős, pont jó)))
VálaszTörlés*sztékburgonyát* adtam mellé
az egész világ benne van :))))
VálaszTörléskukoricás rizzsel is el tudom képzelni :))