2012. február 13., hétfő

Majonézes padlizsánkrém


Hozzávalók: 2 db padlizsán, 2 dl majonéz, fél kaliforniai paprika, só, bors, 1 lime leve, petrezselyemzöld vagy korianderzöld, a sütéshez olívaolaj

Elkészítése: a félbevágott padlizsánokat, amiknek levágtuk a végeit, megöntözzük olívaolajjal, majd jénaiba helyezzük és megsütjük.  A megsült padlizsánok húsát kikaparjuk a héjukból, összetörjük , ízesítjük sóval, borssal, hozzákeverjük a felaprított paprikát, a majonézt, a lime levét és az apróra vágott petrezselyemzöldet. Pár csepp olívát keverünk hozzá.


6 megjegyzés:

  1. Azt is írd oda, hogy lila chipset adunk mellé . :):):)

    VálaszTörlés
  2. kivették a számból a szót :)))))
    finom lehet :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. neked sincs a kamrában lila csipszed????
      mivé lesz ez a világ...

      Törlés
  3. Szeretem a padla minden változatát. Még ezt is.? Feliratkoztam. Gratulált a blogger hozzá, hogy követlek. Holnap kilövöm magam, aztán megint visszamászok. Hiába..szükségem van a sikerre..

    VálaszTörlés