2012. február 12., vasárnap

Ludaskása hajdinával



Hozzávalók: 1 kicsontozott, felszeletelt libamell, 1 db vöröshagyma, 2 db sárgarépa, 1 db fehérrépa, 1 kisebb fej karalábé, 1 kis doboz zöldborsó konzerv (Bonduell), 1 ek. kókuszzsír, rózsaszín só, őrölt fehér bors, 15 dkg hántolt hajdina

Elkészítése a felolvasztott kókuszzsírban megdinsztelem a felvágott hagymát.  Rádobom a megtisztított és felaprított zöldséget, valamit a lebőrözött, felszeletelt libamellet. Összepirítom őket, ízesítem sóval , borssal és annyi vizet öntök rá, hogy ellepje. Kuktában félpuhára főzöm a hozzávalókat , majd hozzáadom a hajdinát és a zöldborsót és még kb. húsz percig lassú tűzön, visszazárt kuktában készre főzöm a ludaskását. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése