Hozzávalók: 4o dkg fagyasztott, leveles spenót, 3-4 gerezd fokhagyma, 2 ek. szőlőmagolaj, rózsaszín só, bors, 2 dl főzőtejszín, 1,5 dl tej, 2-3 evőkanál zabpehelyliszt
Elkészítése: a felhevített olajra rádobjuk a spenótleveleket, ízesítjük sóval, borssal és beleöntjük a másfél dl tejet. Majd a spenótra reszeljük a fokhagymagerezdeket. Amikor a fagyasztott levelek kiengednek, ráöntjük a főzelékre a főzőtejszín és a zabpehelyliszt simára kevert elegyét, behabarjuk. Hagyjuk, hogy párat rottyanjon a spenótunk ....és kész is.
imádom a spenótot, bár így levelesen még nem ettem, csak pépesítve :) finom lehet így :))
VálaszTörléssztem levelesen jobb
Törlésén is szeretem a spenótot, és én se ettem még egészben, de 1* mindennek eljön az ideje. Köszi a receptet.
VálaszTörlésMaradok 10-telettel NEDUDDGI
bezony, mindennek eljön az ideje)))
Törlésa penót az egyik nagy kedvencem, mi mindig így hagyjuk levelesre. :):)
VálaszTörlésnem babot főztél *szcs*? :)
*szcs* , ma csüti van, a spenót keddi)))
Törlésde, bableves van, majd elküldöm neked)))
az jó lesz, na jó, nem láttam a frissítést, bocsi. :):):):)
VálaszTörlésnem figyelsz, egyes)))
TörlésNa ez kipróbálandó! Köszi! :)
VálaszTörlésha szeretitek a spenótot, akkor érdemes
TörlésSpenót, sóska minden mennyiségben.
VálaszTörlésHová lettél? Fb írtam:-(((
tényleg, a sóskát is szeressem)))
Törlésuuuuuuuuuuncsi a fész, lekoppantam onanjt)))