Elkészítése: olajat hevítek, majd rászórom a kávés kanálnyi nyírfacukrot és az apróra vágott hagymát, hagyom, hogy a cukor karamellizálódjon a hagymával együtt . Majd rádobom a nagyobb darabokra vágott kolbászt, a kockára vágott paradicsomot, vegetázom, borsozom és megvárom, hogy a paradicsom picur levet eresszen. Aztán ráteszem a karikára vágott paprikát ( én sosem vágom ki a csumáját, mert szeretem a magokat a lecsóban) és rászórom a pirospaprikát. Hozzá adom a par.pürét és összefőzöm. Ha elkészült a lecsó, beleteszem a virsliket és lefedem az edényt, hogy át tudjanak melegedni.
2011. május 3., kedd
Lecsó, ahogyan én készítem...
Elkészítése: olajat hevítek, majd rászórom a kávés kanálnyi nyírfacukrot és az apróra vágott hagymát, hagyom, hogy a cukor karamellizálódjon a hagymával együtt . Majd rádobom a nagyobb darabokra vágott kolbászt, a kockára vágott paradicsomot, vegetázom, borsozom és megvárom, hogy a paradicsom picur levet eresszen. Aztán ráteszem a karikára vágott paprikát ( én sosem vágom ki a csumáját, mert szeretem a magokat a lecsóban) és rászórom a pirospaprikát. Hozzá adom a par.pürét és összefőzöm. Ha elkészült a lecsó, beleteszem a virsliket és lefedem az edényt, hogy át tudjanak melegedni.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Kiloptad a vitaminok közül a kalbászt? :):)
VálaszTörlésCsbe...nyem, vettem a hűtőből másikat, azt csak hagy aszalja))), lassan múminya lesz a kolbászból, ha nem eszi meg)))
VálaszTörlésez finom lehet így is, egyszer majd kipróbálom, mert bár az én lecsóm is isteni, de néha jó a változatosság :))
VálaszTörlésImädom a lecsot!:)Szappan a blogon...probältad mär?
VálaszTörléscatyst...elég ritkán főzök lecsót, de akkor így
VálaszTörlésjudwil...egy napraforgó már elhasználva, a citromos kockából már csak egy halvány csík van((, fogy)))
VálaszTörlésÓ, most megéreztem a lecsó illatát! Úgy szeretem :)
VálaszTörlésTiti...akkor nosza)))
VálaszTörlés