Elkészítése: a húst alaposan bedörzsölöm a többféle bors keverékével (én különösen kedvelem a rózsabors ízét) és megsózom. Egy jénai tálba öntöm az olajat, bele teszem a húst, a petrezselymet, a héjában hagyott fokhagymát és jav.))): a megtisztított, feldarabolt hagymát, vizet vagy fehér bort öntök alá és befedem a jénait a tetejével. 180 fokos sütőben kb. 1 óra hosszat sütöm. Ha megpuhult , leveszem a jénai fedelét és megpirítom a hús tetejét.
2011. május 18., szerda
Tavaszi sült
Elkészítése: a húst alaposan bedörzsölöm a többféle bors keverékével (én különösen kedvelem a rózsabors ízét) és megsózom. Egy jénai tálba öntöm az olajat, bele teszem a húst, a petrezselymet, a héjában hagyott fokhagymát és jav.))): a megtisztított, feldarabolt hagymát, vizet vagy fehér bort öntök alá és befedem a jénait a tetejével. 180 fokos sütőben kb. 1 óra hosszat sütöm. Ha megpuhult , leveszem a jénai fedelét és megpirítom a hús tetejét.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nagyon guszta, a hagymának mért hagyod rajta a héját?
VálaszTörlésÉva...rosszul írtam, csak a fokhagymát hagyom a héjában , a hagymát megtisztítom
VálaszTörlésNagyon jóízű lehet ez is. :) *nyf* a múltkor hallottam olyant, hogy 'citrombors', még eddig életemben nem hallottam ezt. Te ismered? A fokhagymát én is mindig héjában hagyom, imádom kinyomkodni amikor megsült. :)
VálaszTörlésGuszta nagyon.
VálaszTörlésMostantól a követés cslekményét valósítom meg e bloggal szemben, kérem a dolog nagyon komoly oldalát figyelembe vétetni :D (csak csandben jegyzem meg, hogy én csak olvasni, és tanulni szeretek e blogból is)
VálaszTörlésMaradok Nagy 10-telettel NEDUDDGI
Kati...köszönöm)))
VálaszTörlésVCS...én is imádom nyomkorácni)))
VálaszTörlésNEDUDDGI...köszönöm és ezúton köszönöm mindenkinek...
VálaszTörlésez is ki lesz próbálva :))
VálaszTörlésCatyst után szabadon, ez is meg lessz lóbálva, helybesietek bróbálva
VálaszTörlésMa se dudok írni, na mind1 maradok 10-telettel NEDUDDGI