2011. május 28., szombat

Ikrapástétom


Hozzávalók: 2 doboz piros kaviár, 3 szem főtt burgonya, 2 dl olívaolaj, 2 citrom leve, 1 kisebb fej főzőhagyma, tengeri só, fehér bors

Elkészítése: tegyük turmixgépbe a kaviárt  és adjuk hozzá a főtt burgonyákat. Öntsük hozzá az olívaolajat, a citromok levét, az apróra vágott hagymát. Óvatosan sózzuk, majd borsozzuk és turmixoljuk pépesre.

5 megjegyzés:

  1. biztos, hogy 2 deci olivaolaj? nem sok az? ez amúgy nagyon finom lehet, nem szeretem a halakat, viszont a kaviárt imádom :))

    VálaszTörlés
  2. catyst...igaz, hogy írhattam volna úgy is, hogy egy és két dl között,nem mértem pontosan, de valahogy úgy mondanám, mint a házi majonézhez, amennyit felvesz és még nem csapódik ki , plüsz elég krémessé válik)))

    VálaszTörlés
  3. kipróbálásra ítéltetett :):):)

    VálaszTörlés
  4. nem azéééééééééé, de öt perc alatt elfogyott)))

    VálaszTörlés
  5. Ki fogom próbálni így is :-)
    mm.

    VálaszTörlés