Elkészítése: a főtt burgonyát megtisztítjuk és felszeleteljük. Hozzá adjuk a húslevest, az apróra vágott hagymát , sózzuk és ízesítjük az ecettel, nyírfacukorral, borssal, mustárral , majd hozzá keverjük a szőlőmagolajat . A tetejét snidlinggel díszítjük.
2011. május 27., péntek
Bajor krumplisaláta
Elkészítése: a főtt burgonyát megtisztítjuk és felszeleteljük. Hozzá adjuk a húslevest, az apróra vágott hagymát , sózzuk és ízesítjük az ecettel, nyírfacukorral, borssal, mustárral , majd hozzá keverjük a szőlőmagolajat . A tetejét snidlinggel díszítjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nagyon finom lehet!A rizsecet nagyon hiányozna belőle?
VálaszTörlésNelli....ha nem szereted annyira savanykásan, akkor elhagyható
VálaszTörlésez is finom lehet :))
VálaszTörlésilyent szoktam csinálni :)
VálaszTörlés