2010. szeptember 8., szerda
Majonézes, ananászos ráksaláta
Hozzávalók: garnélarák húsa, jégsaláta, uborka, konzerv kukorica, majonéz, só, bors, egy citrom leve, lereszelt és lecsöpögtetett ananász
Mosd meg és szeleteld fel az uborkát negyedekbe, a jégsalátát csíkokra, keverd hozzá a kukoricát, az ananászt, a garnélarákot és a majonézt. Fontos, hogy ne ússzon a majonézben, éppen hogy csak finom ízt adjon neki. Sózd, borsozd, majd kevés citromlével meglocsolhatod. Hűtsd le jól és tálald kivájt kovászos uborkában.
...éééééés a sárga kép, csak ínyenceknek))))...
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nagyon guszta, finom lehet
VálaszTörlésmelyik délután? :P
VálaszTörlésBianka...finom is volt
VálaszTörléscatyst...ma vagy holnap))), igyekszem összeszedni magam
VálaszTörlésa sárga a nyerő szín nálam :)
VálaszTörlésbabám, tudtam, hogy rád számíthatok)))
VálaszTörlés