2012. május 9., szerda

Fekete-erdei sonkába göngyölt spárga hollandi mártással



Hozzávalók: 1 köteg spárga, Fekete-erdei szeletelt sonka, vaj, himalájai só, őrölt fehér bors

Elkészítése: a spárgákat megtisztítjuk és ha szükséges meghámozzuk a szárát. Sózzuk picit, borsozzuk, majd egyenként betekerjük a sonka szeletekbe. Kivajazott jénaiban kb. húsz percig, a spárga puhulásáig sütjük. Hollandi  mártással tálaljuk.

8 megjegyzés:

  1. Ez egy igazi finom falat lenne számomra! Nagyon guszta és legalább új ízeket ismernék meg ami biztos hogy nagyon finom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bevallom, a spárga nem épp a kedvencem, de így sonkával és a szósszal nagyon finom volt

      Törlés
  2. Minden jöhet, amikor sört iszok, éhes vagyok :):)

    VálaszTörlés
  3. Ezt eddig meg csak konzerv spärgäbol csinältam, a frisset ätaläban fözni szoktam.:) De kiprobälom!:)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. eddig én is főztem, de valakinél láttam, hogy így süti meg, megpuhult, finom lett

      Törlés