2012. május 6., vasárnap

Laskagomba pörkölt


Hozzávalók: 50 dkg laskagomba, 1 db paprika, 1 db paradicsom, 1 fej hagyma, szőlőmagolaj, vegeta, őrölt fehér bors, pirospaprika

Elkészítése: felhevített olajra dobom a felkockázott hagymát, paprikát és paradicsomot. Öt percig dinsztelem  őket, majd a tűzről levéve rászórom a pirospaprikát , elkeverem és ráöntök kb. másfél dl vizet vagy vörösbort, majd visszateszem a lábost tűzhelyre. Beleteszem a felcsíkozott laskagombát és ízesítem vegetával, fehér borssal. (ha sok lenne a leve , akkor nagy lángon elrotyogtatom a fölösleges folyadékot) Galuskával tálalom.

4 megjegyzés:

  1. Ez finom, én is csináltam a minap, kopasz honyával (tarhonya), és céklával. Nagyon ehető étek.
    Maradok 10-telettel NEDUDDGI

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szoktam tejszínesen, tejfölösen, mindenhogy finom

      Törlés