2012. január 19., csütörtök

Húsleves...nyúlaprólékból


Korszakai vannak a férjemnek. Van,amikor minden lazacból van,a kerítés is ,de még a székelykáposzta is))). (jut eszembe,még őrzöm a lazactatár receptjét) Most pediglen nyúl van soron. Volt vadas és most a jószág aprólékából húslevest főztem. Kellemes,nem erős aromájú leves lett belőle.

Elkészítése: a nyúlból hagyományos módon húslevest főzünk))).

10 megjegyzés:

  1. Még nem ettem nyúlhússal főzött húslevest, de már sokan mondták, hogy finom.
    Gratula a 100 követőhöz:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bevallom férfiasan, hogy nyúlból én is most főztem először

      Törlés
  2. Gyerekkoromban minden vasárnap nyúlból volt nálunk a húsleves. Apukám nyulakat tartott :)Én szeretem

    VálaszTörlés
  3. Nálunk a húsleves szinte mindig nyúlból készül, nagy kedvenc. Igazán finom íze van.

    VálaszTörlés
  4. igen,nagyon finom leves lett belőle

    VálaszTörlés
  5. Mi sokszor csináltunk nyusziból húslevest, és isteni finom, jó hogy emlékeztettél erre az isteni étekre. Mentettem is a dolgot :)
    Maradok 10-te-ette- NEDUDDGI

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én most készítettem először, pedig nyulat már sokszor főztem

      Törlés
  6. gyerekkoromban gyakran ettem, de már nem emlékszem, hogy milyen... lécci küldj egy tányérkával, mert igen guszta :))))

    VálaszTörlés