Hozzávalók: 14 db csirkeszárny, 3 ek. Heinz ketchup, 2 ek. Sweet chilli sauce, 2 ek. Salsa ranchera, 2 ek. szója szósz, 2 ek. Poco Loco barbecue sauce, 1 ek. nyírfacukor, 2 ek. szőlőmagolaj, 1 ek. balzsamecet krém
Elkészítése: a hozzávalókat egy tálban összekeverjük és belehelyezzük a csirkeszárnyakat, majd lefedjük a tálat és betesszük a hűtőbe. 2-3 órán keresztül hagyjuk a húst a pácban állni. Aztán jénaiba rakjuk a húst, lefedjük alufóliával és 160 fokos sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük őket, majd levesszük a fóliát és megpirítjuk a szárnyakat.
... szárnyak pácban...
A balzsamecetkrém.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Érdekes, pont rozsdás szárnyat posztoltam volna én is, balzsamecettel, juharsziruppal, egyebekkel.))
VálaszTörléshát posztold))))
TörlésEz tetszik. Kipróbálós. :)
VálaszTörlésimádom az ilyen édesen ragacsos husokat
Törlésszerintem én ezt szeretném :)
VálaszTörlésszetm is)))
Törlésa szárny nálunk nem nyerő, de combbal ki lesz próbálva :)))
VálaszTörlésa nyeles comb ponty jó erre, a csmell nem volt ennyire finom, a fene sem tudja, hogy miért nem
Törlés