A libacombbal nincs túl nagy faxni. Sóztam, borsoztam, majd belehelyeztem a combokat egy jénai tálba, vizet öntöttem alá, bele dobtam egy ág rozmaringot, majd lealufóliáztam volna...de akkor eszembe jutott, hogy hümmedezik a hűtőben egy édeskömény, amit mindig elfelejtek megsütni, így a köményt is bekerült a combok közé. Most már jöhetett az alufólia és a sütés.
Azelőtt egyben hagytam a combokat, de most félbe hasítottam őket. Az a tapasztalatom, hogy az egész combot a kisebb étkűek nem bírják megenni, a félig húsos ,otthagyott comb pedig igen bánatos látványt bír nyújtani és később sem eszi meg a boldog vacsorázó.
A libamájat sóztam,borsoztam és kisütöttem libazsírban. Először 15 percig sütöttem, majd *tűpróbáztam*, akkor még nyersecske volt a közepe, de nyolc perc elteltével már átment a próbán))). Isteni finom lett.
Ó ez nagyon fincsi lehet, annyira guszta! De szívesen falatoznék most egy kicsikét !
VálaszTörlésHmmm, nem akartál véletlenül meghívni vacsira?:-))
VálaszTörlésHát ez nagyon jól néz ki és biztos finom is. Én most lemaradtam a azokásos Márton-napi ludas étel készítéséről, mert elfelejtettem a dátumot, amikor észbekaptam már késő volt.
VálaszTörlésA kedves Bandi véleménye a vacsoráról ?
VálaszTörlésNagyon mutatós és finom étel kerekedett!!
VálaszTörlésitt csorog a nyálam :((((
VálaszTörlésÉn is tegnap ilyent követtem el...lecsó nélkül pár.káposztával :):)
VálaszTörlésÉva...Márton napon nálunk hagyomány
VálaszTörlésgesztenye...jövőre???
VálaszTörlésKedves LadyL...pedig egy finom kis ludaskása)))....ááááááá....
VálaszTörlésgondaanyu...a Bandi kapott pár máj-morzsát, imádta)))
VálaszTörlésMaría...finom is volt))), kissé más, mint a megszokott
VálaszTörléscatyst...csak nehogy a billentyűbe folyjon)))
VálaszTörlésVCS...a pár.kápot uncsinak találtam, így lett lecsó és kuszkusz mellé (kuszkusz azért, mert nincs vele macera)
VálaszTörlésbameg :):):):):)
VálaszTörlésEl is hiszem, hogy isteni finom! Öröm nézni a képeket, annyira csábító minden! Jövőre én is Márton-napozok! :DD
VálaszTörlés