Elkészítése: felhevített olajra dobom a felkockázott hagymát, megdinsztelem. Majd réteszem a fehérboros káposztát és együtt dinsztelem a hagymával. Aztán megszórom pirospaprikával, ízesítem a paradicsommal,pici cukorral, borssal és sóval, végül hozzáadom a felaprított kaprot. Felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje, majd a káposzta puhulásáig főzöm. Ha kész belekeverem a felkockázott lazacot és még kb.4 percig főzöm, ennyi idő alatt átpuhul a hal. Görög joghurttal tálalom.
2011. november 29., kedd
Lazacos, kapros káposzta
Elkészítése: felhevített olajra dobom a felkockázott hagymát, megdinsztelem. Majd réteszem a fehérboros káposztát és együtt dinsztelem a hagymával. Aztán megszórom pirospaprikával, ízesítem a paradicsommal,pici cukorral, borssal és sóval, végül hozzáadom a felaprított kaprot. Felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje, majd a káposzta puhulásáig főzöm. Ha kész belekeverem a felkockázott lazacot és még kb.4 percig főzöm, ennyi idő alatt átpuhul a hal. Görög joghurttal tálalom.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Ó, a hétszázát, de jól néz ki! :):) Ilyent én is akarok!!!!! :):):)
VálaszTörlésVCS...akkor csak menned kell a Lidi nénihez, a vásárba csuhajja)))
VálaszTörlésEz nagyon jól néz ki guszta ! Még így káposztát hallal nem kóstoltam de elképzelem, vagy talán el sem tudom képzelni? nagyon finom lehet!
VálaszTörlésHah! Én meg busát főztem, illetve sütöttem. Legközelebb káposztásan főzöm. Most nyelek nagyokat a káposztára gondolva, el is megyek innét!
VálaszTörlésHűha, elismerésem. Nagyon ötletes recept. :)
VálaszTörlésmegyek holnap a Lidi nénihez, csuhajja :):):):):) pénteken meg ez lesz az ebédem, csuhajja :):):):)
VálaszTörlésÉva...1x mindent ki kell próbálni)))
VálaszTörlésgondaanyu...káposztás busa???, hmmm, nem hangzik rosszul)))
VálaszTörlésPetra...köszönöm)))
VálaszTörlésVCS...majd referálsz
VálaszTörlésAbban bízhatol :):)
VálaszTörlés