Elkészítése: a szőlőmag olajon megdinsztelem a csíkokra vágott füstöl pulykamellet és a felszeletelt gombát. Sózom, borsozom,majd felöntöm a főzőtejszínnel. Ekkor keverem hozzá a szarvasgombás pesztót. A szószt összekeverem a kifőtt bucatinivel. A szószos tésztát egy jénai tálba öntöm, tetejére szórom a reszelt sajtot, majd a sütőben ráolvasztom .
Pirított gomba és pulykamell.
Pulykamelles, gombás, tejszínes szósz.
...és készre sülve.
Nagyon guszta, biztosan finom ezekkel a jó hozzávalókkal! Először gondolkodtam hogy mi lehet a bucattini, de talán rájöttem tészta fajta?
VálaszTörlés(Látszik hogy nem vagyok mai csirke !)
Na érdemes volt felszólamlani, máris egy újabb remekmű, ráadásul hasonlókat csináltam már, uhhogy mentem és meglóbálom, mer tyeletem nagyon tyeletem :D
VálaszTörlésMaradok 10-telettel NEDUDDGI
a bucatinit én is kizárásos alapon fejtettem meg - ez isteni lehet, nagyokat nyeldesek - hallatszik? :))))
VálaszTörlésNagyon baba. :):):):)
VálaszTörlésÉva...írhattam volna makarónit is, de az olyan snassz)))
VálaszTörlésNeduddgi...én is nagyon szeretem)))
VálaszTörléscatyst...persze, hallottam)))
VálaszTörlésVCS...babám, baba)))
VálaszTörlés