Elkészítése: lehetőség szerint egyforma burgonyákat válasszunk. Hámozás után főzzük meg őket egyben. Amíg a burgonya fő, addig olajat hevítünk , majd beletesszük a zúzott fokhagymát és a felaprított koriander zöldet, sózzuk. Amikor a burgonya elkészült, megfőtt, akkor beleforgatjuk a fokhagymás keverékbe.
2011. november 30., szerda
Korianderes, fokhagymás burgonya
Elkészítése: lehetőség szerint egyforma burgonyákat válasszunk. Hámozás után főzzük meg őket egyben. Amíg a burgonya fő, addig olajat hevítünk , majd beletesszük a zúzott fokhagymát és a felaprított koriander zöldet, sózzuk. Amikor a burgonya elkészült, megfőtt, akkor beleforgatjuk a fokhagymás keverékbe.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Még nem ettem ilyet, de ez nagyon finom lehet mert annyira guszta!
VálaszTörlésAnnyira szeretem a krumplit, minden formában. Ez is nagyon fincsi lehet, nem fogom kihagyni:-)
VálaszTörlésNa ilyent még soha nem csináltam, nekem a rozmaringos a nagy kedvenc, de ki kell próbálnom. :)
VálaszTörlésgondolom köret volt, mihez készítetted? :)
VálaszTörlésnem tudom, milyen a koriander, de biztos nem rossz :)
Éva...szeretem az *egybekrumplit*)))
VálaszTörlésGerdi...érdemes kiprószálni
VálaszTörlésVCS...nem macerás)))by catyst)))
VálaszTörléscatyst...gyros husishoz aadtam köretként
VálaszTörlésa koriander zöldnek semmihez sem fogható illata van, habár a kinézete hajaz a petrezselyemzöldre, de a szaga nem)))