Hozzávalók: 2 db nyúlcomb és nyúleleje, 2 ek. szőlőmag olaj, 2 db hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, bors, vegeta, pirospaprika, 3 szem borókabogyó
Elkészítése: a felhevített olajra dobom a felkockázott hagymát, paprikát,paradicsomot és a fokhagymákat.Dinsztelem pár percig, amíg a hagyma meg nem fonnyad, ekkor lehúzom a tűzről az edényt, rászórom a hagymás alapra a pirospaprikát, összekeverem . Réteszem a combokat és a nyúl eleje darabokat,ízesítem a vegetával, borssal és a borókabogyóval. Kis lángon készre főzöm a nyúlpaprikást.
A Bandi, aki lassan inkább egy jólfejlett kismalachoz fog hasonlítani, mintsem nyúlhoz))).
nekem is szunyel némi nyúlhús a fagyóba....még várok egy kicsit, amig össze tudok vágni pár fej hagymát :):):)
VálaszTörlésne szunyeljen a nyul hutobe hanem suzsd meg
TörlésA Dezső is így alszik mostanában. A cserépkályha oldalában, a párnán. Aztán mikor már a kigyulladás határán van lefekszik a szőnyegre. És így tovább....
VálaszTörlésUgye megdögönyözöd a pociját ? Olyan jó puha szőr van rajta :)
VálaszTörlésVCS...lassan bírsz vágni)))
VálaszTörlésgondaanyu..nagyon finom a szőr a pociján))), főleg most, hogy jó nagy bundát növeszt télire
VálaszTörlés