2011. október 8., szombat
Kókusztejes csirkemell szarvasgombás pesztóval és articsókával
Hozzávalók: 40 dkg csirkemell filé, 2 ek. olívaolaj, tengeri só, fehér bors, 2 db főtt articsóka, 2 dl kókusztej, 1 dl főzőtejszín, 1 kk. szarvasgombás pesztó
Elkészítése: a felcsíkozott csirkemellet a felhevített olajra dobjuk és fehéredésig sütjük. Ekkor ízesítsük sóval, fehér borssal és keverjük a húshoz a felcsíkozott articsókákat. Pici vizet öntsünk alá és amikor a mell megpuhult keverjük hozzá a szarvasgombás pesztót, majd sűrítsük be a kókusztej és a főzőtejszín keverékével.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Hát te aztán jól felturbóztad azt a pipicicit!)) Nagyon szép a fejléced! Olyan könnyed, olyan finoman elegáns. Tetszik!
VálaszTörlésCsatlakozom Teakerthez! Tényleg volt turbózás! Kókusztej, articsóka, szarvasgomba..... szarvasgombás pesto-val még nem találkoztam.
VálaszTörlésTeakert...kedves vagy, köszönöm)))
VálaszTörlésKreatív konyha...néha fel kell dobni a mellet valamivel))
VálaszTörlés