Hozzávalók: 50 dkg sertéscomb, 1 fej hagyma, 2 ek. szőlőmagolaj, 1 ek parpüré, pirospaprika, vegeta, bors, 15-20 dkg tarhonya , 10-15 dkg zöldborsó (üveges)
Elkészítése: a combból a hagyma, a parpüré, a pirospaprika, 1 ek.olaj, bors és vegeta hozzáadásával pörköltet főzök. Közben olajon megpirítom a tarhohyát. Amikor a pörkölt készre főtt , beleöntöm a megpirított tarhonyát és a zöldborsót,( ha kevés lenne a szaft öntök még alá vizet és után ízesítem), majd tovább főzöm mindaddig, amíg a tarhonya meg nem puhul.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Ez B. kedvence :):):)
VálaszTörlésFelénk rücskös tarhonya van a boltokban. Kollektív fogyókúrában vagyunk, így a hús meg a tészta összeférhetetlen.
VálaszTörlésAmúgy nagy kedvenc.
Csiba...melyik Bé???)))
VálaszTörlésgondaanyu...nem szeretem a rücskös tarhonyát , csak a sima gölödint))))
VálaszTörlésGesztenye...benéztem))) és itt is jobbulást kívánok
VálaszTörléshát Brigi :):):)
VálaszTörlésCsibe...mertenhogy Bocis is van)))
VálaszTörlésIgaz, de neki a túrógombóc a kedvence meg a túrós tészta :):):) És a harmadik B betűsnek, Boginak, pedig a husika :):):) de az minden mennyiségben :)
VálaszTörlés