Hozzávalók a páchoz: 3 ek. ketchup, 3 ek. barbecue szósz, 2 ek. méz, 2 ek. ketjap manis, őrölt bors bőven és ízlés szerint nagyszemű rózsaszín só, 10 db alsó csirkecomb
Elkészítése: a pácot összekeverjük , alaposan beleforgatjuk a csirkecombokat, letakarjuk a tálat, majd 2-3 órára betesszük a hűtőszekrénybe. Az idő lejártával a combokat jénaiba tesszük, pici olajat öntünk rá, fóliával letakarjuk és betesszük a sütőbe sülni. Amikor a combok megpuhultak, akkor levesszük a fóliát róla és pirosra sütjük.
Én főtt, csöves kukoricával tálaltam.
Combok a pácban...
és pirosra sülve.
Bonbon mánia...egy jó kis somlóit most bekanalaznék))), az nincs?
VálaszTörlésImádok cuppogni!!!! Csinálok somlóit! :):):) Csere érdekel :)
VálaszTörlésvalami hasonlót én is szoktam csinálni, de te mindig tudsz valami újat mutatni :)
VálaszTörlésmijarák az a nagyszemű rózsaszín só, és mitől jobb, mint a fehér? :) az biztos, hogy a combikák istenien néznek ki, és az ízük is tutira isteni :))