2011. január 7., péntek

Cuppogós csirkecombok

Hogy miért cuppogósak? , mert evés után lehet ujjat nyalni )))).

Hozzávalók a páchoz: 3 ek. ketchup, 3 ek. barbecue szósz, 2 ek. méz, 2 ek. ketjap manis, őrölt bors bőven és ízlés szerint nagyszemű rózsaszín só,  10 db alsó csirkecomb

Elkészítése: a pácot összekeverjük , alaposan  beleforgatjuk a csirkecombokat, letakarjuk a tálat, majd 2-3 órára betesszük a hűtőszekrénybe. Az idő lejártával a combokat jénaiba tesszük, pici olajat öntünk rá, fóliával letakarjuk és betesszük a sütőbe sülni. Amikor a combok megpuhultak, akkor levesszük a fóliát róla és pirosra sütjük.
Én főtt, csöves kukoricával tálaltam.
Combok a pácban...

                                                             és pirosra sülve.

3 megjegyzés:

  1. Bonbon mánia...egy jó kis somlóit most bekanalaznék))), az nincs?

    VálaszTörlés
  2. Imádok cuppogni!!!! Csinálok somlóit! :):):) Csere érdekel :)

    VálaszTörlés
  3. valami hasonlót én is szoktam csinálni, de te mindig tudsz valami újat mutatni :)
    mijarák az a nagyszemű rózsaszín só, és mitől jobb, mint a fehér? :) az biztos, hogy a combikák istenien néznek ki, és az ízük is tutira isteni :))

    VálaszTörlés