Elkészítése: a megtisztított kacsahúst bedörzsöljük sóval, borssal és a fűszersóval, majd tepsibe tesszük. Mellé tesszük a felaprított hagymát, a héjában hagyott fokhagymát, a paradicsomokat, a répákat és a felnégyelt retket és a zöldborsót, ezeket is fűszerezzük. Vizet vagy bort öntünk a kacsa alá , majd lefóliázzuk a tepsit és puhulásig sütjük a combokat és a mellet. Aztán levesszük a fóliát és megpirítjuk a kacsahúst.
2012. május 1., kedd
Tavaszi kacsasült
Elkészítése: a megtisztított kacsahúst bedörzsöljük sóval, borssal és a fűszersóval, majd tepsibe tesszük. Mellé tesszük a felaprított hagymát, a héjában hagyott fokhagymát, a paradicsomokat, a répákat és a felnégyelt retket és a zöldborsót, ezeket is fűszerezzük. Vizet vagy bort öntünk a kacsa alá , majd lefóliázzuk a tepsit és puhulásig sütjük a combokat és a mellet. Aztán levesszük a fóliát és megpirítjuk a kacsahúst.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Szerencséd, hogy vacsoráztam már! :):):)
VálaszTörlésticcta mázli)))
TörlésNagyon guszta,én is vacsoráztam már,de azért nekem jöhetne,elbírnék vele,még alvászavarom sem lenne.
VálaszTörlésa kacsahús nekem is mindig jöhet, bármikor)))
Törléswow, ez nagyon guszta, már jövök is vacsorára :))))
VálaszTörlésnajóvanmosmá)))
Törlés