Elkészítése: sózzuk, borsozzuk a combokat és kenjük be őket a bbq-s szósszal, majd hagyjuk állni a pácban kb. egy órát. Majd pörgessük meg a combokat a kissé összetört kukoricapehelyben. Tegyük a húst egy kiolajozott jénai tálba és lassú tűzön süssük meg ropogósra.
2012. április 20., péntek
Ropogós bundában sült csirkecombok
Elkészítése: sózzuk, borsozzuk a combokat és kenjük be őket a bbq-s szósszal, majd hagyjuk állni a pácban kb. egy órát. Majd pörgessük meg a combokat a kissé összetört kukoricapehelyben. Tegyük a húst egy kiolajozott jénai tálba és lassú tűzön süssük meg ropogósra.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nem ér! Éhes vagyok! :)
VálaszTörlésTudom érvénytelenül is nagyon finomságosak lehetnek. :):)
Ó, már a neve is olyan jól hangzik, jól néz ki. :)
TörlésCsibe, elfogyott az fix)))
TörlésGabriella, finom ropogós volt
Törlésez is nyami, köretnek mit adtál hozzá? :)
VálaszTörléskelkáposzta-főzeléket
TörlésNagyon finom lehet, guszta! Ez a szósz csípős egy kicsit? Akkor különösen szeretném mert imádom a csípőset!
VálaszTörlésnem csípős, inkább füstös ízű
Törléshabár lehet, hogy van csípős variációja is
Rövid leszek HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚúúúúúúúúúúúúúúúúú.
VálaszTörlésez nem is volt rövid, hosszú *ú* volt)))
Törlés