2012. április 20., péntek

Ropogós bundában sült csirkecombok


Hozzávalók: 5 db alsó csirkecomb, bbq- szósz, só, fehér bors, szőlőmagolaj, natúr kukoricapehely

Elkészítése: sózzuk, borsozzuk a combokat és kenjük be őket a bbq-s szósszal, majd hagyjuk állni a pácban kb. egy órát. Majd pörgessük meg a combokat a kissé összetört kukoricapehelyben. Tegyük a húst egy kiolajozott jénai tálba és lassú tűzön süssük meg ropogósra.

10 megjegyzés:

  1. Nem ér! Éhes vagyok! :)
    Tudom érvénytelenül is nagyon finomságosak lehetnek. :):)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, már a neve is olyan jól hangzik, jól néz ki. :)

      Törlés
  2. ez is nyami, köretnek mit adtál hozzá? :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon finom lehet, guszta! Ez a szósz csípős egy kicsit? Akkor különösen szeretném mert imádom a csípőset!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem csípős, inkább füstös ízű
      habár lehet, hogy van csípős variációja is

      Törlés
  4. Rövid leszek HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚúúúúúúúúúúúúúúúúú.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez nem is volt rövid, hosszú *ú* volt)))

      Törlés