Elkészítése: egy lábasban melegítsünk fel 3 evőkanál olajat és pirítsuk meg rajta a kétféle hagymát. Ízesítsük a babérlevéllel, sóval és borssal, majd öntsük rá az alaplevet és kis lángon kezdjük el főzni. A zellert, a burgonyát és a sárgarépát tisztítsuk meg, szeleteljük fel. Ezeket is adjuk a leveshez és főzzük további kb. 15 percig. A kolbászt karikázzuk fel és pirítsuk meg a maradék olajon. A spenót levelet öblítsük le, aprítsuk fel, majd a kolbásszal és a lecsöpögtetett csicseriborsóval együtt adjuk a leveshez. Még egyszer forraljuk fel az egészet, végül szedjük tányérokba.
/Blikk Nők, 100 recept/
Régen láttam ezeket a szép leveseidet! Hiányoztál! Finom tartalmas leveske. Csicseriborsót még nem használtam !
VálaszTörléspróbáld ki, finom
Törlésköszönöm)))
Szeretem a csicseriborsót. Jó a fotó:) Mi volt a blogoddal?
VálaszTörlésköszke)))
Törléssemmi, simán utáltam itt lenni
Málna Boltja te vagy?
Törlésnem, minden málnás nem lehet az enyém))))
TörlésNa végre már! Hiányoltam a receptjeid... :)
VálaszTörléskedves tőled)))
TörlésMost mi lesz szakácskával?
VálaszTörlésSzeretem a csborsót! :):):):) Meg a Málnát is :):):):)
tod babám, blog ügyben olyan vok, mint az időjárás
Törlésa szakácska megmarad ínségesebb időkre
szeszélyes vagy, mint az április? :)))))
VálaszTörlésfinom lehet ez a leveske is :))
sztem rosszabb vagyok, mint az április
Törlés