2011. november 12., szombat

Birsalmás libaleves

A recept gondaanyutól van, annyit változtattam csak rajta, hogy reszeltem bele egy leheletnyi, friss citromhéjat.



6 megjegyzés:

  1. Ez nagyon királyul néz ki!
    Én is el fogom követni hamarosan :)

    Boldognak ízlett?

    VálaszTörlés
  2. Nagyon guszta benne az a sok zöldség! Biztos nagyon jó ízű leves !Nagyon szívesen megennék most egy tányérral. Ma levest nem főztem és annyira hiányzik! Majd holnap bepótolom.

    VálaszTörlés
  3. Málna kedves, ezt a levest én is elkészítem majd, már lementettem magamnak Gondanyutól tegnap! Gyönyörű lett a tiéd is, ha nem baj, megmondanád milyen lett, mert arról nem írtál. ;D

    VálaszTörlés
  4. Éva...Márton napon kívül, kimondottan vasárnapi leves

    VálaszTörlés
  5. Kedves Barbi, bátran állíthatom, a leves nagyon finom volt

    VálaszTörlés