Hozzávalók: 60 dkg csirkemell filé, 15-20 dkg savanyú káposzta, bors, só, 2 dkg vaj, 15 dkg juhtúró, szeletelt bacon, 2 ek. szőlőmagolaj, 1 kis fej hagyma
Elkészítése: az egész melleket ketté vágom, szétnyitom és kiklopfolom, majd enyhén besózom. Az olajon megpirítom a szeletekre vágott hagymát, majd hozzáadom a felaprított savanyú káposztát és megdinsztelem, borssal ízesítem. A juhtúrót kikeverem a vajjal . Megkenem a keverékkel a mell darabokat, majd ráhalmozom a megdinsztelt káposztát és felcsavarom a húst. A tekercseket baconbe csomagolom és kiolajozott jénaiba helyezem. 180 fokon, kb 25 perc alatt készre sütöm őket.
Ez nagyon finom lehetett! Combokat töltöttem már fűszeres túróval, csirkemellnél csak a gyümölcs meg sajt jutott eszembe. Ez a káposztás túrós tetszik nekem. Köret se kell mellé.
VálaszTörlésNekem is tetszik! Ezt is majd jól ki kell próbálnom. :):):):)
VálaszTörlésgondaanyu, VCS...mindent szeretek ami juhtúrós vagy káposztás)))
VálaszTörlésNagyon ötletes, guszta és finom. Gratulálok.
VálaszTörlésezt is muszáj lesz kipróbálni :)
VálaszTörlésNagyon szép lett, és biztosan finom is:)! Milyen köretet készítettél mellé?
VálaszTörlésSzeretnélek játékra invitálni, kérlek nézz be hozzám!
VálaszTörléshttp://citromhab.blogspot.com/2011/04/husveti-ajanlo.html
Hűűű, egy újabb fantaszikus étel, amit ki kell próbálnom!
VálaszTörlésCsatlakozom citromhabhoz, és én is szeretnélek játékra hívni! http://csiperke.blogspot.com/2011/04/husveti-ajanlat.html
Mrita...finom volt)))
VálaszTörléscatyst...ez végre nem túl macerás neked??)
VálaszTörlésMaria...párolt rizst, de szinte alig fogyott belőle, mert a hús magában is nagyon laktató
VálaszTörlésCitromhab...köszönöm a felkérést
VálaszTörlésCsiperke...neked is köszönöm a felkérést
VálaszTörlés