2018. március 12., hétfő
Csokis-sörös-csilis bab
Hozzávalók: 1 kg darált marhahús, 1 db vöröshagyma, 5 dkg étcsokoládé, 3 dl barna sör, 2 kicsi konzerv vörös bab, 1 kicsi konzerv kukorica, 1 pritamin paprika, 2 db paradicsom, 1 db erős paprika, 2 evőkanál étolaj, himalája só, őrölt bors, őrölt fahéj, szerecsendió
Elkészítése: a felkockázott hagymát dinszteljük meg egy wokban, majd tegyük rá a darált marhahúst és pirítsuk addig, amíg a hús el nem fővi a saját levét. Ezután adjuk hozzá a hosszúra metélt paprikákat, a kockára szelt paradicsomot, mehet bele a bab és a kukorica is (levük nélkül). Öntsük rá a sört és tegyük bele az étcsokoládét, sót, borsot, fahéjat és a csipetnyi reszelt szerecsendiót.
És tálaljuk ropogós héjú kenyérrel...helyett, szénhidrát csökkentett bucival :).
Vidék Íze, fogalmam sincs melyik szám
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése