2015. április 25., szombat

Natúr csirkemell vegyes salátával



Hozzávalók: 40 dkg csirkemell filé, 1-1 evőkanál olívaolaj, himalája só, őrölt fehér bors, füstölt fűszerpaprika, paradicsom, uborka, light mozzarella golyók, fél citrom leve, újhagyma, szívsaláta

Elkészítése: a csirkemelleket mindkét oldalukon befűszerezzük a füstölt fűszerpaprikával, sóval és borssal, majd felhevített olajon mindkét oldalukat megsütjük. Amíg a hús sül , összeállítjuk a salátát. Megmossuk a zöldségeket, megszárítjuk , majd feldaraboljuk azokat. Kockára vágjuk a paradicsomot és az uborkát, felkarikázzuk az újhagymát, és csíkokra tépkedjük a szívsalátát. Egy mély tálban összekeverjük a hozzávalókat, megöntözzük a fél citrom levéve és az olívaolajjal, beletesszük a light mozzarella golyókat és összekeverjük a salátánkat. 
Tálaláskor a megsült hús mellé halmozzuk a vegyes salátát.
 
 

3 megjegyzés:

  1. ínycsiklandó, tényleg jövök hozzád enni :D :)))))

    VálaszTörlés
  2. no, a csirkemellet én csak rántva tudom megenni, meg kínai kajában, szaftosan. így nekem túl száraz, és nem is szoktam készíteni. de biztosan isteni lehetett, ahogy te főzöl, nem főz úgy senki ♥

    VálaszTörlés