2014. január 23., csütörtök
Szalonnás máj
Hozzávalók: 60 dkg csirkemáj, 10 dkg vékonyra szeletelt pancetta, szőlőmagolaj, himalája só, őrölt bors, lenmagliszt, 4 friss rozmaringág
Elkészítése: a pancettát serpenyőben, szőlőmagolajon megpirítjuk, majd kiszedjük egy tányérra. A serpenyőt visszahúzzuk a lángra. Sózzuk, borsozzuk és lisztezzük be a máj mindkét oldalát. Tegyünk a serpenyőbe egy löttyintés szőlőmagolajat, süssük meg rajta a máj egyik oldalát, majd forgassuk át őket, adjuk hozzá a rozmaring ágakat, a pancettát, és süssük a májat készre.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Gyors és finom. Végre!
VálaszTörléspontyosan, gyors és finom )))
Törléskérek szépen :) *szépen néző, esdeklő szmájli* :D
VálaszTörlésmajd legközelebb küldök )))
TörlésEzt imádnám! :)
VálaszTörlésIsteni volt))))
TörlésÖdaköltözök!!!!!:)
VálaszTörlésokéj))))
Törléshát ez júúúúúúúúúj ez nagyon fenséges lehetett
VálaszTörlésnagyon finom volt)))
TörlésBármikor, bármennyit ...
VálaszTörlésén is imádom a májat, mindenfélét)))
Törlés