2012. szeptember 16., vasárnap

Tormás csülökkrém


Hozzávalók: 20 dkg főtt-füstölt csülök, 10 dkg vaj, 15 dkg mascarpone, kb. 3 cm hosszú tisztított torma, rózsaszín só, bors, egy csokor petrezselyemzöld, 2 db főtt tojás

Elkészítése: a főtt csülköt , a tormát, a tojásokat és a petrezselyemzöldet aprítógépben feldaraboljuk, majd összekeverjük a többi hozzávalóval. ( ha nagyon kemény krémet kapunk, akkor lazítsuk egy kis főzőtejszínnel vagy aki jobban szereti, majonézzel)

16 megjegyzés:

  1. Biztos sose láttak még olyat :) én nem találtam, pedig most kerestem a kacsás receptjeid között.

    Node hol maradt a tormás csülökkrém?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bakker, a recept lemaradt)))

      kacsasütő edény: http://malnakonyha.blogspot.hu/2012/01/kacsasuto-edeny.html

      Törlés
  2. Én meg kiváncsacsi lennék, hogy mit rejt a fekete alapon fehér csík fehér kör közepén.

    VálaszTörlés
  3. én is kiváncsi vagyok a receptre is és a képre is...a kacsasütődet meg anno megcsodáltam :):)

    VálaszTörlés
  4. talán ott keresik a tormás csülökkrém receptjét...? :)))))

    VálaszTörlés
  5. Tormás csülökkrém??? Ne máá, én meg fogyizok:-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hirtelen úgy olvastam hogy fagyizol))), amellé elfér a csülökkrém)))

      Törlés
  6. :) most találtam a blogodra! Nagyon tetszik,ezért feliratkoztam hozzád..

    http://beautyandfashion-makeup.blogspot.hu

    puszi

    VálaszTörlés
  7. Hű de jól hangzik...! :) Jól esne most tízóraira...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon finom, a trükkje, hogy igazi reszelt torma kerül bele, nem ecetes

      Törlés