2012. szeptember 25., kedd

Cukorborsós sertéshús


Nem nagy macera))), sertéspörköltet készítek , majd hozzáadok egy bő marék megmosott cukorborsót. Összefőzöm. Kellemes ízt ad a hagyományos pörköltnek.


8 megjegyzés:

  1. Ó ez nagyon finom lehet így! De nagyon guszta! Jó kis nokedli hozzá fincsi!

    VálaszTörlés
  2. Képzeld én ezt a csirkepöresszel szokom megcsinálni.:):) Amúgy hogy hogy maradt cukorborsó? :):):):)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem maradt, az interszpárban nőtt szép, fehér tálcán)))

      Törlés
  3. Idén vetettem, de nem figyeltem és már szemek voltak benne, így kifejtettem:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. imádom a zsenge borsót))), ez tálcás volt a bótban)))

      Törlés
  4. óóó, sose jutott volna eszembe héjastul belefőzni, de finom lehet :)))

    VálaszTörlés