Hozzávalók: 70 dkg savanyúkáposzta, 1 nagy vöröshagyma, pirospaprika, 1 csokor csombor, 2 db kacsacomb, pár db kacsanyak, vegeta, bors, babérlevél
Elkészítése: egy mély, tűzálló tál aljára ujjnyi vastagon káposztát terítünk, elosztjuk rajta a szeletelt hagyma felét, meghintjük pirospaprikával és az apróra vágott csomborral. Ráhelyezzük a ketté darabolt kacsacombokat, a kacsanyakakat, befedjük a hagyma másik felével meg a maradék káposztával. Fűszerezzük a vegetával, a borssal és babérlevéllel, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Lefedjük, majd addig pároljuk a sütőben, amíg meg nem puhul.
Sülés közben edhatunk hozzá egy nagy marék árpagyöngyöt is.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
asszem lelőlek!!!!! :):):):) *éhesen csorgatja nyálát a klaviatúrára*
VálaszTörlésJa én voltam...csak nem jel.be.
VálaszTörléscsibe :)
Guszta és biztos finom. Kipróbálom. Én is tettem fel kacsacombos receptet, ha gondolod, látogass meg!
VálaszTörlésez nem babrás, meg is fogom csinálni :)))))
VálaszTörlésja, és imádom a kacsacombot :)))))))
VálaszTörlésCsibém...prószáld ki))
VálaszTörlésHobbychef...köszönöm, megnézem
VálaszTörlésBonbon m. jóvanna, nem mindenki jár olyan előkelő bulikra, mint te)))
VálaszTörléscatyst...azon gondolkodtam, hogy legközelebb nem babrálok a sütéssel, hanem sinám beledobom a kuktába a hozzávalókat...aszt annyi)))
VálaszTörlésszerintem sütve jobb lehet, de ki kell próbálni ezt is, azt is :)))
VálaszTörléscatyst...igen, valóban sütve is más az íz, és főzve is...
VálaszTörlésPróba folyamatban :):)
VálaszTörlésKöszönöm ! :)
VálaszTörlés