2015. december 1., kedd

Holland borsóleves


A levest Konyhán innen-kerten túl...gasztroblogban láttam meg, majd készítettem el. Ropogós héjú tiroli stanglival tálaltam.



 

5 megjegyzés:

  1. jó kis leveske ez! de engem a stangli bűvölt el most kivételesen.:):):)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a fene sem tudja, hogy hogyan csinálják a szpárban, de ropogós a csücske és az egész kifli még este is, pedig más sóskiflik meghümmednek pár óra után...
      meg kell jegyeznem, hogy a kinézete ellenére egy isteni finom leves...

      Törlés
  2. nem kell meggyőznöd, még nem ettem nálad rosszat :) ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hááááááát a sóletben voltak keményke babok, a fene egye meg))))

      Törlés
  3. az a bab hibája volt :):):):):)
    kolléganőm mesélte épp a napokban, hogy főztek a férjével ( ők nagy mennyiséget szoktak 100-120 emberre) és ugyanazt a babot vették, mint szokták, de volt olyan ami az istennek nem akart megpuhulni. A többi már puha volt és a renitensek az istennek sem puhultak, úgyhogy vannak ilyen kis g*ci babok, akik nem hajlandóak.:):)

    VálaszTörlés