2015. március 23., hétfő

Bécsi fiákergulyás


Hozzávalók: 50 dkg marhacomb, 2 pár virsli, 1 fej hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 evőkanál szőlőmagolaj, pirospaprika, késhegynyi köménymag, 1evőkanál sűrített paradicsom,  majoránna, 4 tojás,himalája  só, őrölt fehér bors bors
Elklészítése : a vékonyra vágott hagymát a forró olajon megpirítjuk, hozzáadjuk az átnyomott fokhagymát, majd átforgatjuk rajta a kockára vágott húst. Hozzáadjuk a pirospaprikát, majd a többi fűszert, kevés vizet öntünk alá és kis lángon kb. 1,5 órát pároljuk. Közben a tojásokat keményre főzzük, meghámozzuk, félbe vágjuk. A virslit felkarikázzuk és 5 perccel a főzés vége előtt a húshoz adjuk. A gulyást a főtt tojással tálaljuk, petrezselyemmel díszítjük, Savanyú uborkát kínálunk mellé.
 
Ötlet: Paleo Séf !


4 megjegyzés: