2014. április 10., csütörtök
Citromos sertéssült
Hozzávalók: kb. 1 kg sertéscomb, 2 vöröshagyma, 1 nagyobb citrom, 1 kávéskanál őrölt babér, 1 kávéskanál zöld bors, 3 evőkanál szőlőmagolaj, só
Elkészítése: bedörzsöljük a húst a reszelt citrom héjával, a babérral és durvára tört borssal. Egy éjszakán át hagyjuk ebben a pácban. Helyezzük egy jól záródó dobozba és tegyük a hűtőbe egy éjszakára. Másnap sózzuk, tepsibe rakjuk és alátesszük az olajat. Mellérakjuk a cikkekre vágott citromot, vöröshagynát, öntünk alá 2 dl vizet. Alufóliával lezárjuk és 160 fokos sütőben 1,5 órán át sütjük. Ezután levesszük a fóliát és megpirítjuk a pecsenyét, közben sűrűn locsolgatjuk a saját levével.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
"sűrűn locsolgatjuk a saját levével"
VálaszTörlés... és sűrűn csorgatjuk a nyálunkat :D ez már megint egy isteni recept :D
nagyon finom volt))))
TörlésAhogy olvastam a receptet, úgy nyeltem nagyokat! Nagyon finom lehet jól néz ki! Hiányoztál !
VálaszTörlésköszönöm, hogy hiányoltál))))
TörlésÓ bakker, de istenien néz ki!!!!!
VálaszTörlésnincs vele sok faxni))) és isteni)))
Törlés