2013. október 24., csütörtök
Mustban sült libamáj
Hozzávalók: 70 dkg libamáj, 1 liter must, himalája só, rózsabors, 2 evőkanál libazsír
Elkészítése: a nagyobb ereitől megfosztott libamájat bő három órán keresztül mustba áztatom, majd letörölgetem papírtörlővel és a kizsírozott jénai tálba teszem. Sózom, borsozom, és öntök alá kb. 1 dl mustot. Előmelegített sütőben kb.15 percig sütöm, majd *tűpróbázom* és ha nyers a közepe, akkor pár perccel tovább hagyom pirulni.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
jövök vacsira :))))))
VálaszTörlésNehogy megegyétek az összeset- én is jövök :)
VálaszTörlésasszem meg kell, hogy öljelek, ha ilyen képeket teszel ide! :):):):)
VálaszTörlésHmmm, ezt most nagyon :-)))
VálaszTörlés