2013. április 20., szombat

Mangalica töpörtyűvel töltött csokoládé


Hozzávalók: 2 tábla  keserű csokoládé,  az egyik 70%-os, a másik 90%-os kakaótartalmú , pár szem mangalica törpörtyű (20 dkg-ot vásároltam, de az rengeteg volt),t 1 mk.chili pehely

Elkészítése: megolvasztjuk a csokoládét , belekeverjük  a chili pelyhet, majd ráöntjük az összedarabolt töpörtyűre (bármilyen tetszés szerinti formába önthetjük, de a legjobb a téglalap alakú, így táblás csokoládét kapunk) amit formába helyeztünk, így betesszük hideg helyre hűlni. Ha megdermed kész is, darabolható.
Izgalmas kombináció.

5 megjegyzés:

  1. Nagyon érdekes,el sem tudom képzeni, hogy milyen:)

    VálaszTörlés
  2. tudod, ez nekem elsőre is borzolta a fantáziámat, de azóta sem csináltam meg.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pedig olyan, mint a mogyorós csokoládé)))

      Törlés
  3. komolyan? akkor feltétlenül, mert azt imádom! :):):)

    VálaszTörlés