Fél reggel azon tipródtam, hogy mi legyen ma az ebéd. Megtaláltam))) a japán konyha magyarul. c. blogban.A változtatásom csupán annyi, hogy csirkemell filéből készítettem.
A japán konyha magyarul című blog írója Eszter nagyon jól lefestette a magyar konyha bizonyos ételeit, és a főzési időket. De mi magyarok vagyunk és nem japánok, így az én ízvilágomtól a japánok sok étele nagyon távol áll. De amúgy sem szeretem az Európától távoli földrészek konyháját. Én maradok a hazai ízeknél, azokat is lehet egészségesebben elkészíteni. Persze minden ízlés dolga, sokan vannak nálunk is, akik eszik és szeretik az ázsiai, indiai, japán, stb. konyhák ételeit, váljék egészségükre... Amúgy ez az étel amit készítettél látványnak jól néz ki és még én aki idegenkedek ezektől a konyháktól is azt mondom, hogy még talán nekem is elmenne az ebben található hozzávaló - ha tudom, hogy mi van benne.
megeszem a kalapom, ha ez 30 perces kaja :) az előkészítés is megvan annyi, + a főzés, mindjárt elértük az egy órát, vagy többet :) én nem vacakolnék vele, de ha leraknák elém, megkóstolnám :)))
Nagyon guszta lett! Tényleg ennyire rövid idő alatt elkészült? :) Akkor magamévá teszem a recepted, én imádom a combját.:)
VálaszTörlésbabám, comb nem volt itthon, max. az enyém, de valóban rövid idő volt, mellel nem kellett 30 perc)))
TörlésA mellét csak rántva tudom megenni :( Nekem amúgy túl száraz hús.
VálaszTörlésén szeretem, csak natúrnak nem, nekem az a száraz mindig
TörlésA japán konyha magyarul című blog írója Eszter nagyon jól lefestette a magyar konyha bizonyos ételeit, és a főzési időket. De mi magyarok vagyunk és nem japánok, így az én ízvilágomtól a japánok sok étele nagyon távol áll. De amúgy sem szeretem az Európától távoli földrészek konyháját. Én maradok a hazai ízeknél, azokat is lehet egészségesebben elkészíteni. Persze minden ízlés dolga, sokan vannak nálunk is, akik eszik és szeretik az ázsiai, indiai, japán, stb. konyhák ételeit, váljék egészségükre... Amúgy ez az étel amit készítettél látványnak jól néz ki és még én aki idegenkedek ezektől a konyháktól is azt mondom, hogy még talán nekem is elmenne az ebben található hozzávaló - ha tudom, hogy mi van benne.
VálaszTörlésszeretem a kínai és indiai konyhát is,nem idegenkedem a különféle ízek keveredésétől és a különleges fűszerektől...
Törlésmegeszem a kalapom, ha ez 30 perces kaja :)
VálaszTörlésaz előkészítés is megvan annyi, + a főzés, mindjárt elértük az egy órát, vagy többet :)
én nem vacakolnék vele, de ha leraknák elém, megkóstolnám :)))
ne vicc, a mellnek alig kell tíz perc, és már puha is)))
Törlés