2013. március 21., csütörtök

Japán "paprikás csirke"


Fél reggel azon tipródtam, hogy mi legyen ma az ebéd. Megtaláltam))) a japán konyha magyarul. c. blogban. A változtatásom csupán annyi, hogy csirkemell filéből készítettem.


8 megjegyzés:

  1. Nagyon guszta lett! Tényleg ennyire rövid idő alatt elkészült? :) Akkor magamévá teszem a recepted, én imádom a combját.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. babám, comb nem volt itthon, max. az enyém, de valóban rövid idő volt, mellel nem kellett 30 perc)))

      Törlés
  2. A mellét csak rántva tudom megenni :( Nekem amúgy túl száraz hús.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én szeretem, csak natúrnak nem, nekem az a száraz mindig

      Törlés
  3. A japán konyha magyarul című blog írója Eszter nagyon jól lefestette a magyar konyha bizonyos ételeit, és a főzési időket. De mi magyarok vagyunk és nem japánok, így az én ízvilágomtól a japánok sok étele nagyon távol áll. De amúgy sem szeretem az Európától távoli földrészek konyháját. Én maradok a hazai ízeknél, azokat is lehet egészségesebben elkészíteni. Persze minden ízlés dolga, sokan vannak nálunk is, akik eszik és szeretik az ázsiai, indiai, japán, stb. konyhák ételeit, váljék egészségükre... Amúgy ez az étel amit készítettél látványnak jól néz ki és még én aki idegenkedek ezektől a konyháktól is azt mondom, hogy még talán nekem is elmenne az ebben található hozzávaló - ha tudom, hogy mi van benne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szeretem a kínai és indiai konyhát is,nem idegenkedem a különféle ízek keveredésétől és a különleges fűszerektől...

      Törlés
  4. megeszem a kalapom, ha ez 30 perces kaja :)
    az előkészítés is megvan annyi, + a főzés, mindjárt elértük az egy órát, vagy többet :)
    én nem vacakolnék vele, de ha leraknák elém, megkóstolnám :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ne vicc, a mellnek alig kell tíz perc, és már puha is)))

      Törlés