2012. december 10., hétfő

Csirke egytál spanyol módra


Reggel még fogalmam sem volt, hogy mit főzök ma. A gasztroblogok között nézelődve rátaláltam *gasztroemi*-nél erre az ételre, így ez lett az ebéd. (amit változtattam az csupán annyi, hogy egy csipet barna nádcukrot is tettem a csirke szaftjához, mert az általam kiválasztott darabolt paradicsom konzerv kissé savanyú volt)
Úgy vélem, jól választottam. Köszi *emi*.



7 megjegyzés:

  1. Jó kis téli ebédet főztél:)

    VálaszTörlés
  2. Jó a választás, én is választottam, ezt meg kell csinálni. Köszi
    Maradok 10-telettel NEDUDDGI

    VálaszTörlés
  3. na ez 1 jó ötlet, holnapután valami ilyesmit fogok főzni.:)

    VálaszTörlés
  4. meg ez is ki lesz prószálva :))

    VálaszTörlés