2011. augusztus 1., hétfő

A díjakról...különvélemény

A díjakról egészen más a véleményem , mint a többi blogolónak (nem tagadom, volt idő amikor behaltam egy-egy díjért és térden állva kértem egy kedves blogger társamat, hogy engem ki ne hagyjon))) ) , de most ennyi idő után úgy gondolom, hogy ez amolyan *töltsükelazidőnkethülyeségekkelnyaljukkörbeegymástdíjazzunk*  dolog.  Ha már feltétlenül adni kell ,akkor van amit nem értek, miért angol , francia vagy olasz nyelvű díjakat ajándékoznak  blogger társaim? Miért nem magyar feliratúakat? Hisz talán nincs is olyan blogoló, aki ne kapta volna meg a kreatív blogger díjat. Hát akkor tessék találékonynak, kreatívnak lenni! Kitalálni olyan díjakat, amik tőletek, gasztrobloggerektől indulnak.

Én béna vagyok, de pár kreálmányt secpec alatt összeraktam. Köztetek biztos akad, aki jóval ügyesebb nálam.  Pl.:









p.s.: és itt ragadom meg az alkalmat, hogy elbúcsúzzam kedves olvasóimtól...zárul Málna konyhatára)))), köszönöm, hogy itt lehettem...

28 megjegyzés:

  1. én a középsőt kérem... meg téged, hogy ne hagyd abba :)))

    VálaszTörlés
  2. Igazad van, jó az ötleted , de ehhez az kellene hogy valaki ilyen magyar felírattal adja. Ha megkapjuk örülünk és csak azt tudjuk továbbadni! Jó pihenést neked!

    VálaszTörlés
  3. Most mi van? Mit ragadtál mostan meg? és ki ez? és hogy gondolod? és tudok rengeteg díjat adományozni, ha gondoljátok, minden nap adományozok valami díjat, pl. a legjobb sündisznó díj, vagy a leggyorsabb blogbezárás díj, vagy a hogyan együnk finomat díj, fehér alapon, tahoma betűkkel, teljes oldalon, írva, "Gyorsan". 5letekből kifogyhatatlan vagyok.
    Maradok 10-telettel NEDUDDGI

    VálaszTörlés
  4. Bocsi, én elindítottam a "Tetszik a recepted Díjat", amin egy fazék töltöttkáposzta van, magyar felírattal, emlékszik valaki rá? Az volt a cél, hogy átadjuk bloggertársainknak egy olyan receptért, ami nekünk tetszik. Nagy meglepetésemre elé gok blogon köszöntött vissza rám a kép.

    VálaszTörlés
  5. catyst...ezennel viheted a középsőt))))

    VálaszTörlés
  6. Éva...nálam ha valaki bénább az ilyesmikhez, az festi magát))) és még én is tudtam ilyen díjakat kreálni, és ha nekem ment, neked is fog, próbáld meg bátran

    VálaszTörlés
  7. neduddgi...nincs baj, csak azt nehezményeztem, hogy angol nyelvű díjakat osztogatnak blogger társaim, ahelyett, hogy ők maguk készítenének magyar nyelven

    VálaszTörlés
  8. martinelli...emlékszem, töltött káposzta volt rajta, ha emlékezetem nem csal,
    jó lett volna ha körbe jár

    VálaszTörlés
  9. Kedves Málna, kicsit én is csalódott vagyok a díjakkal kapcsolatban, mert sajnos volt olyan is, hogy a 10-ből 2 köszönte meg, de ez van, én szívesen adtam.

    A töltöttkáposztás díjat pedig lehetne tovább adni, de ... egyéntől függ.

    VálaszTörlés
  10. Kedves martinelli...sajnálom, ha csalódtál

    VálaszTörlés
  11. Nem gond, túlvagyok rajta.

    :) Utánanéztem, http://gasztro-szepseg-es-sokmas.blogspot.com/2011/05/tetszik-recepted-dij.html

    Neked is átnyujtottam. :)

    VálaszTörlés
  12. Tudom, láttam, már akkor is :))

    Most ne azért linkeltem ide, hanem csak egy kis nosztalgiázásból. :))

    Talán ismét el kellene kezdenem kiosztani. Jó lenne, ha visszajövök az utazásból, akkor elkezdem.

    Habár igazából egy elég új terv formálódik a fejemben, és azt hiszem azt fogom elkezdeni. Rólad sem fogok megfeledkezni :))) Tetszeni fog, meglátod :))

    VálaszTörlés
  13. martinelli...épp most vettem búcsút a gasztro blog írásától, de azért szívesen várom

    VálaszTörlés
  14. Láttam, de reméltem, hogy csak én értettem félre. Megkérdezhetném, hogy miért? Én sajnálom, hogy bezártad a konyhát!!

    VálaszTörlés
  15. Szerintem is igazad van ebben! Talán azért van, mert a bloggerek egy része úgy gondolja, elegánsabbnak tűnik, ha nem magyarul van a felirat. Pedig sokkal jobb lenne a magyar nyelvű elismerés!! Mindegyik díj-tervezeted nagyon tetszik!!
    De Martinellivel is egyetértek, vannak olyanok, akik mintha nem éreznék méltónak az ilyesmit, szóra sem méltatják az elismerést. Velem is többször előfordult már, hogy néhány blogger, akinek munkáját elismerni próbáltam a díjjal, tüntetőleg nem vett róla tudomást. Pedig szerintem is az a minimum, ha az ember dolgozik vele, hogy kiválassza, megírja, belinkelje, hogy kiket tart a legérdemesebbnek, akkor legalább egy "köszönömöt" "kisziszegjen" a "díjazott"...

    VálaszTörlés
  16. Én eddig azt hittem, hogy az idegen feliratú díjak valamelyik másik országból indultak el és azért nem magyarul van rajta az elismerés.
    Egyébként is sötétség van nálam díjazás ügyben, mert bár kerestem, eddig nem találtam ún. "hivatalos szabályzatot" rá.
    Tényleg szépek ezek a magyar feliratos díj tervezetek, amelyeket Málna kreáltál.
    Sajnálom, hogy befejezed a blogírást.

    VálaszTörlés
  17. martinelli...mindenre rá lehet unni egy idő után)))

    VálaszTörlés
  18. Maria...én pl. nem azért nem adom tovább,mert nem érzem méltónak, hanem azért , mert rengeteg idő megy el vele , sok kritériumnak kell megfelelni, belinkelni ...áááááááááá...
    egyébként valóban, legalább megköszönni illik

    VálaszTörlés
  19. marisz57...eleinte én is azt hittem, hogy másik országból indultak a díjak...
    nem szépek, de legalább magyarul vannak))))

    VálaszTörlés
  20. Annyit foglalkoztatott még este mikor láttam a bejegyzésed,azt hittem hogy csak szabadságra mégy.Olvasgattam most a hozzászólásokat valóban én is azt hittem hogy ezek a díjak valami központi helyről van. Nem gondoltam arra hogy ezt talán egyénileg is lehet kreálni. Bár martinelli amit indított az valóban magyarul van. Talán azon lehetne változtatni, hogy 3-4 személynek adjuk tovább csak. Aki pedig nem szereti ezeket a díjakat jelezze a blogján, vagy elfogadja megköszöni, de nem adja tovább. Amúgy nagyon aranyos az első tervezeted egy kisebb kivitelben nagyon jó! Bízom azért benne hogy nem hagyod abba a blogírást, légyszí maradj még!:)

    VálaszTörlés
  21. Abbahagyod a főzést ? Marad a fűnyírás?? Sajnálnám, ha törölnéd is a blogot, mert lehet meggondolod és mégiscsak írsz bele.
    Nem tudok ide olyan szmájlikat tenni, de ha tudnék, egy integetős lenne itt. Mindig szívesen olvastam az írásodat.

    VálaszTörlés
  22. köszönöm szépen a díjat, bár nem érdemlem meg, épp azért kértem azt :PPPPP
    de a blogot ne zárd beeeee, ha most nincs is kedved írni, (mert gondolom főzni azért fogsz, csak nem mutatod meg) majd újra lesz kedved hozzá, és addigis nyalakodhatunk a már itt levő recepteken, ezek értékek, szóval be ne csukd!! :))))

    VálaszTörlés
  23. vagy ha neadjisten rád jön az ötperc, hogy törölnéd, előbb lécci dobj egy mélt, hogy lementsem a recepteket, oké? :))

    VálaszTörlés
  24. Csatlakozom a szimpátia tüntetőkhöz, kérlek ne zárd be, mert nagyon jó recepteket kreálsz. :) Szeretem őket :)

    VálaszTörlés
  25. Málnuka!
    Ha ér valamit a szavam, akkor én is azt kérem., Ne::::

    VálaszTörlés
  26. A díjakról annyit, hogy egy díj miatt majdnem oda lett egy "barátság", bár ott más is kavart rendesen:-(
    Én legalább megköszönöm, de arra nincs időm, hogy 10-15 embernek továbbadjam. Képtelenség, a blogomra is alig van időm, olvasni se járok már szinte sehová:-(

    VálaszTörlés
  27. képzeld el, hogy egy baromi méretű táblával állok itt, és az van rá írva, hogy KÉRÜNK, HOGY MARADJ még itten, és oszd meg velünk receptjeidet, gondolataidat. (önző az ember, mit fogok olvasgatni amikor feljövök a blogolra, és nem látom a málna bejegyzéseket)

    VálaszTörlés