2012. július 31., kedd
Rizseshús zöldborsóval
Hozzávalók: 50 dkg sertéscomb, 1 db paradicsom, 1 db paprika, 2 ek. szőlőmagolaj, 1 fej hagyma, bors, rózsaszín só, fűszerpaprika, 20 dkg rizs, 15 dkg zöldborsó
Elkészítése: felforrósítjuk az olajat megfonnyasztjuk benne a felkockázott hagymát , rádobjuk a szintén kockákra vágott húst, paprikát és paradicsomot. Ízesítjük fűszerpaprikával, sóval , borssal, és felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Puhára pároljuk a húst, majd hozzátesszük a megmosott , lecsepegtetett rizst és a zöldborsót. A rizs mennyiségének megfelelő vízzel még felöntjük és készre pároljuk a rizseshúst.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
A jó öreg rizseshús zöldborsóval megbolondítva...nyami...nálunk is gyakran így készül! Még nem került a "megunt fogások" listájára:)
VálaszTörlésu.ez tarhonyával szintén nyerő)))
TörlésÉn ezt nagyon szeretném :)
VálaszTörlésmi is szerettük))))
VálaszTörlésnálunk is a "főzzük meg" kategória... :))
VálaszTörlésitt is hamar elfogy)))
Törlés