Elkészítése: melegítsük fel az olajat egy nagy tűzálló edényben. Szórjuk meg a csirkecombokat az ízesített liszttel és helyezzük őket az edénybe. Egyszer megfordítva, nagy hőfokon süssük mindkét oldalukat ropogós aranybarnára. Tegyük a paprikát és a burgonyát is az edénybe és süssük őket három percig. Ekkor öntsük rá a fehérbort, majd az alaplevet és ízesítsük sóval, borssal és a pestoval. Fedő alatt lassú tűzön főzzük a pörköltet 20-25 percig, hogy a csirke jól átfőjön. Végül keverjük bele a bazsalikomot és főzzük további öt percig.
( a recept a Good Food magazin 2012. júliusi számában található)
na, ezt elképzelni se tudom, hogy milyen lehet, de vakon elhiszem neked, hogy finom :)
VálaszTörlésááááááááá, isteni volt, érdemes kipróbálni
TörlésÉn is úgy vagyok,hogy elképzelni sem tudom, ellenben nagyon szép:)
VálaszTörlésnagyon finom volt, kellemesen pikáns az íze
Törlésezt én is kipróbálom :)
VálaszTörléscsak ismételni tudom magam, nagyon finom volt
Törlés