2012. július 6., péntek
Mézes újburgonya
Hozzávalók: 50 dkg újburgonya, 15 dkg méz, 1 evőkanál vaj, 1 vanília rúd
Elkészítése: a megmosott újburgonyát ( lehet parázskrumpli is) héjastól megfőzzük, majd leszűrjük, megszárítjuk. Majd egy serpenyőben a vajat a mézzel és a félbevágott vaníliával felforraljuk, belepörgetjük a burgonyát és hagyjuk, hogy rákaramellizálódjon a kulimász.
( ezt a köretet a Vacsoracsatában láttam, Nagy Sándor készítette)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
érdekes lehet az íze.:)
VálaszTörlésáfonyás borjú mellé volt, elfogyott)))
TörlésSzia! Gratulálunk, ma tied a nap receptje a Gasztro Miner Facebook-oldalán: http://www.facebook.com/gasztro
VálaszTörlésóóóóóóóóó, köszönöm)))
TörlésGratulálok a nap receptjéhez! Nagyon finom lehet :)
VálaszTörléskedves tőled, köszönöm)))
TörlésGratulálok!:) Nagyon jól néz ki.
VálaszTörléskedves vagy, köszönöm)))
Törlésgratula, és ezt is megkóstolnám :)
VálaszTörlésazért ez nem túl komplikált)))
TörlésGratulálok a nap receptjéhez, érdekes ízhatás lehetett. Még ilyet nem ettem, talán azért, mert nem vagyok "édesszájú", pláne mézevő. De megkóstolnám...
VálaszTörlésérdekes volt))), de mindenképp finomnak mondnám
Törlésköszönöm)))